מה שרציתם לדעת על פסטות......עם השפית אלה חורי.מרגישים שהפסטה שלכם יכולה להשתפר? מכירים את הבסיס אבל מחפשים את הרוטב הנכון? השפית אלה חורי חושפת בפניכם בסדנת בישול זו את יסודות המטבח האיטלקי, ומפגישה את המשתתפים עם אמנות הכנת בצק הפסטה הטרייה שלב אחרי שלב:בצק אדום וירוק, רביולי ברטבים עשירים ומילויים מפתיעים, ניוקי ברוטב קטיפתי ורביולי שוקולד לקינוח מתוק. כל מה שרציתם לדעת על המטבח האיטלקי מא' ועד ת'.
אולי תתעניינו גם ב:
* שם:
* טלפון:
דוא"ל:
תוכן:
שלח את המודעה ל –
שם:
שים לב! לא אישרת קבלת מבצעים והטבות מחוגל