קורס הקמה וניהול עסק בתחום המזון


אוריאור אומן - מנחה קורסים וסדנאות חווייתיים.

רוצים לחיות טוב יותר ? לשפר מערכות יחסים ? למכור יותר ? באמצעות שיטת א..
לפרטים נוספים

פרטי המודעה

מבט אל הניהול האמיתי של עולם עסקי המזון:
במסגרת הקורס:
*למה הולכים עסקי מזון? מוניטין מהו? למה מסעדות נסגרות?
*התנהגות כלכלית של מסעדה ע"פ הסוג שלה.
*מה עם רישיון העסק?
*חבילת התועלות ללקוחות - PRIDE מיקומים, קהלי יעד וגישה. הלקוח של היום, ולמה הם עוזבים.
*אפיון כשפה ברורה ועניינית. Stand Alone, זכיינות, רשתות ומותגים.
*שרות – מאפייני שרות, ניהול השרות. בניית מודל שרותי. מדיניות וכללים.
*מלאי וקניינות – לקנות, איך קונים, עצי מוצר.
*תמחור: כמה סוגים. טפסים לניהול מעקב ובקרה.
* כ"א– תקציבים, משכורות בקרה ותכנון. גיוס כ"א.
*תפריט, תוכנית עסקית ותוכנית שיווקית.

הקורס מועבר על ידי יועצת עסקית במט"י נתניה כאשר תחום ההתמחות שלה הוא מזון ומשקאות והיא בעלת עסק בעצמה.


אולי תתעניינו גם ב:

פרטים כלליים

  • סוג: פעילות רב פעמית
  • מתי:
  • משך השיעור: 3.15 שעות
  • רמה: כל הרמות
  • מחיר:
  • גילאים: מבוגרים, גיל הזהב

פרטי יצירת קשר

  • איש קשר: הדס גרון
  • כתובת: נתניה, הצורן 2
שלחו הודעה להדס גרון

  שלחו הודעה

*

*

 



הדס גרון







הדפס מודעה   |  הוסף מודעה לרשימה שלי  | 
שלח לחבר

  שלח לחבר

שלח את המודעה ל –