כללי: קורס "יסודות הבישול" חושף את המשתתפים לשיטות עבודה והגשה ברמה גבוהה. הקורס מקנה ידע וניסיון, משפר יכולות וקישורים.
נושאי הלימוד: טכניקות חיתוך מקצועיות, שיטות בישול שונות, בקר עופות ודגים, הכנת רטבים מתאימים, מרקים ונזידים, אופן הגשה נכון, מנות עיקריות, מנות אחרונות, תוספות, קישוטי מזון, התאמת עשבי תיבול לתבשילים השונים, "טיפים" ייחודיים כולל עיצוב המנות טרם ההגשה.
משך הקורס: 15 מפגשים מעשיים מסוכמים בארוחה משותפת בימי שלישי פעם בשבוע בין השעות 17:00-20:00. בגמר הקורס יחולקו תעודות מטעם המכללה לבישול "טעמים"
|