הסדנה מעשית ומתאימה לכל חובבי הסושי.במהלך הסדנה לומדים המשתתפים להכין ארוחה יפנית המורכבת מ: מרק מיסו, סלט אצות יפני וסוגי סושי שונים וזאת ע"י תירגול ובליווי מדריך מנוסה.המשתתפים אוכלים את שהכינו ואף לוקחים הביתה את מעשה ידיהםהסדנה מתקיימת בקבוצות של עד 20 משתתפים.סדנה זו מתאחמה ואף מומלצת לימי גיבוש וכייף של קבוצות עובדים, כדרך מקורית לחגוג ימי הולדת, מסיבות רווקים וכל סיבה למסיבה.
אולי תתעניינו גם ב:
* שם:
* טלפון:
דוא"ל:
תוכן:
שלח את המודעה ל –
שם:
שים לב! לא אישרת קבלת מבצעים והטבות מחוגל