סדנאת אפיית הלחמים מיועדת לכל אחד שאוהב ריח של לחם טרי ורוצה ללמוד את רזי הכנת הלחם, המזין, הטעים והבריא, בכוחות עצמו, בקלות ובזמן קצר. מתנסים בכל שלבי יצירת הלחם: ערבוב, התפחה, עיצוב כיכר ואפייה בתנור.נלמד להכין לחם בשיטת שמרים ובשיטת שאור (נלמד איך מכינים שיאור בבית).כל משתתף יקבל כיכר לאפייה בבית. קבוצות קטנות עד שמונה משתתפים.
אולי תתעניינו גם ב:
* שם:
* טלפון:
דוא"ל:
תוכן:
שלח את המודעה ל –
שם:
שים לב! לא אישרת קבלת מבצעים והטבות מחוגל