אוכל בריאות יכול וצריך להיות טעים, אפילו טעים מאוד!אם גם אתם החלטתם לא פעם לאמץ עקרונות אכילה בריאה, אך נעמדתם חסרי אונים מול שקית העדשים או הדלעת הכתומה - הסדנה הזו מיועדת לכם. וגם לאלו שכבר בחרו בדרך הבריאות, ומעונינים לגוון את היצע המאכלים שלהם.בין הנושאים המועברים בסדנה: • עקרונות הבישול הבריא והאפייה הבריאה.• כיצד להיות יצירתיים עם דגנים, קטניות וירקות - ולהרכיב מהם מעדנים אמיתיים.• עצרו רגע! לא צריך להשליך את ספרי המתכונים שרכשתם עד היום- נלמד כיצד לשדרג מתכון סטנדרטי למתכון בריאותי ומזין• תבלינים - משפרי טעם ומטמוני אנרגיה מופלאים.• על שומנים ושמנים - נעשה סדר באמונות הרווחות: האם באמת אסור להשתמש בחמאה? עם איזה שמן כדאי לבשל?• מזונות ייעודיים ופונקציונליים למניעת מחלות.• מקום של כבוד יינתן גם לאגף המתוקים. כי מתוק יכול להיות גם בריא! בסוף הסדנה נסב לארוחה ממיטב עמלנו, אשר תלווה בהרצאה מורחבת על אחד הנושאים שנדונו בסדנה. כל משתתף יקבל חוברת מתכונים.
אולי תתעניינו גם ב:
* שם:
* טלפון:
דוא"ל:
תוכן:
שלח את המודעה ל –
שם:
שים לב! לא אישרת קבלת מבצעים והטבות מחוגל