קורס מעשי המיועד לילדים בגילאים 9-15 , המקנה ידע בסיסי ונרחב בבישול, תוך חשיפה למתכונים ומטבחים שונים ומגוונים. הדרכה מעשית של שף מקצועי, הדגמות, טיפים ייחודיים, שיטות עבודה נכונות, פרזנטציה של מנות עשירות, שיפור הכישורים והיכולות.

10 מפגשים - בימי א'-ה' בין השעות 09:00-13:00

מחזור ראשון: 01.07.2018 - 12.07.2018
מחזור שני: 15.07.2018 - 27.07.2018
מחזור שלישי: 29.07.2018 - 09.08.2018
מחזור רביעי: 12.08.2018 - 23.08.2018
מחיר :
1,900 ש"ח עד 4 תשלומים.
שלחו לי הודעה
* שם:
* טלפון:
* דוא"ל:
* תוכן:
 
מפה
לחצו להגדלה
מפעיל זה מופיע גם ב:

חדש! הצטרפו וקבלו המלצות,

הטבות ואטרקציות ישירות למייל!

מידע נוסף

מחיר
ופרטים נוספים
איפה?
ירושלים, אגריפס 40
מחיר:
2230 ש"ח
כמה זמן?
4 שעות
מתי?
במהלך החופש הגדול 2023
גילאים:
ילדים נוער
מגיע עד הבית?
לא
מידע נוסף:
קייטנות בישול 2023


מה נלמד בקורס בישול?

שיעור מס' 1 - טועמים עולם
נתחיל את המסע הקולינארי בהיכרות עם המטבח, כללי הבטיחות והיגיינה אישית, שימוש בסכינים. נלמד צורות חיתוך של הירקות, נלמד לעבוד עם סכין
כמו שפים אמיתיים.
נאפה מיני פוקאצ'ות בסגנון חופשי (פיוז'ן), נכין סלט שוק מרענן, אנטי פאסטי, ונקנח במאפינס שוקולד.

שיעור מס' 2 – מטבח מקסיקני ודרום אמריקאי
המטבחים הדרום אמריקאים עשירים מאוד בטעמים המיוחדים שלהם. במהלך השיעור נכיר טכניקות ועקרונות הבישול באיזור, נכין אמפנדוס ארגנטינאי, טורטייה בליווי סלסה רוזה, צ'ילי קון קרנה, אורז מקסיקני פיקאנטי וצ'ורוס לקינוח

שיעור מס' 3 – ממולאים
ממולאים... מגוונים, שונים, בשריים וצמחוניים, ברטבים מעניינים. נכין כרוב ממולא בסגנון רומני, בצלים ועלי מנגולד ממולאים, פלפלים, קישואים ומה לא! יהיה טעים!

שיעור מס' 4– המטבח הערבי ארצישראלי
נכיר את עקרונות הבישול של המטבח המקומי – המטבח הערבי ארצישראלי. נלמד את חשיבות השימוש בחומרי גלם טריים ועונתיים. נגלה את סודות החומוס הירושלמי, נכין קבבים, סלט טבולה עז טעמים, לחמעג'ון, מקלובה. נקנח בבסבוסה נימוחה ומתוקה כמו נשיקה.

שיעור מס' 5 –סושי
נלמד איך מכינים את האורז המושלם, איך משתמשים באצות, אילו מילואים מכנסים לסושי ואיך מגלגלים כמו מקצוענים. נלמד להכין סושי אינסייד אוט במגוון ציפויים, נכין סושי סנדוויץ' וקונוסים, ניגירי וסושי טמפורה מטוגן

שיעור מס' 6 – מטבח האסיאתי
בשיעור נכיר יחד את הטעמים והתבלינים שמאפיינים את המטבח, נלמד להכין דים סאם וגיוזה בקר, אגרול צמחוני, עוף חמוץ מתוק, פד תאי, אורז מטוגן בסגנון תאילנדי

שיעור מס' 7- קובה וחלות
יש מישהו בקהל שלא מתחבר למאכל הזה?
נלמד להכין קובה חמוסטה חמצמץ, קובה סלק, עגבניות וקובה דלעת. נכין קובה נבלוסייה מטוגנות עם טחינה. הרטיבו ידיים! מתחילים לגלגל!
ובזמן שהקובות שלנו מתבשלות, נקלע חלות לשבת.

שיעור מס' 8 – סטריט פוד אמריקאי
אחד השיעורים האהובים ביותר!
נכין המבורגר קלאסי כולל לחמנייה וקציצה, צ'יפס אמיתי, כנפיים מסורתיות ונאגטס עוף. וכמובן בראוניז מסורתי לקינוח!

שיעור מס' 9 – ספרדי ירושלמי
בשיעור זה נכין ברושט פרגית, ברושט ירקות, פלאפל, טחינה ירוקה, חומוס ירושלמי אמיתי, מיני פיתות, בקלאווה

שיעור מס' 10 – המטבח האיטלקי
נלמד הבדלים בין סוגי הקמח השונים להכנת בצק לפסטה, נכין פטוצ'יני, לינגוויני, רביולי בליווי רטבים מעניינים, פוקאצ'ה איטלקית קלאסית וטארט שוקולד איטלקי
פרטי קשר:
לאתר של המפרסם
טעמים י.א בעמ ירושלים, אגריפס 40

שתפו את המודעה עם החברים שלכם