מכינים יחד פסטה טרייה בעבודת יד – כל משתתף ילמד לרדד, למלא ולעצב פסטה טרייה מאפס, תוך יצירת מנות איטלקיות חגיגיות: *רביולי סלק במילוי גבינות קרמיות – עם רוטב חמאת מרווה * פטוצ’יני פסטו פיסטוקים – פסטה טרייה עם פסטו עשיר על בסיס שמן הזית של משק שור וולף * אנלוטי בטטה ופרמזן – ברוטב אלפרדו קטיפתי
סיור וטעימות שמן זית – נבקר במרכז המבקרים של משק שור וולף, נטעם שמני זית מזנים שונים ונלמד על תהליך ההפקה והאיכויות הייחודיות
פוקאצ’ות, מחמצת ומטבלים עבודת יד לאורך כל הסדנה
ארוחה מפנקת – לאחר הבישול, נשב לארוחה משותפת עם המנות שהכנו, לצד סלט עלים מרענן ומבחר יינות חופשיים
למי זה מתאים?
למשפחות עם ילדים שרוצים חוויה מהנה ומשותפת לזוגות שמחפשים דייט קולינרי מיוחד לכל מי שאוהב פסטה ורוצה להתנסות בהכנה ביתית אמיתית מספר המקומות מוגבל – מהרו לשריין מקום! >>
📍 מיקום: משק שור וולף, הדקל, אורות
|