כל הפעילויות של רוזמרין - מכללה לאומנויות הבישול

סדנא חגיגת בשרים עם יניב גור אריה ברוזמרין [באר שבע]
חגיגת בשרים עם יניב גור אריה: בסדנה זו נלמד ( סקירה על חלקי בשר שונים, בחירה נכונה והתאמת הנתח לשיטת הבישול, קרפצ'יו פילה בקר בחומץ שרי ופרמג'אנו, כבד אווז עם תאנים ..
סדנא לבישול מקסיקני בקצב הסלסה ברוזמרין [באר שבע]
בסדנא נערוך היכרות והתנסויות מגוונות עם טורטיות. מטוגנות, אפויות ומחוממות במחבת. גלגולים שונים של טורטיות: בליווי גואקמולה – אבוקדו. פריחולס – מחית שעועית. סלסת עגב..
ארוחה בסוכה עם השף איציק חליוא [באר שבע]
בסדנא זו נכין ארוחה טעימה לאורחים בסוכה עם השף איציק חליוא כולל עבודה מעשית,חומרים ומתכונים. בסדנא זו נכין, פילה דניס ברוטב רימונים ווניל, מרק קרם אספרגוס, שוק אווז..
סדנא להכנת עוגות ועוגיות ללא סוכר [באר שבע]
סדנא להכנת עוגות ועוגיות ללא סוכר עם השפית רות אוליבר כולל עבודה מעשית, חומרים ומתכונים. סדנא לדיאבטים, בסדנא זו נכין עוגיות טחינה, עוגיות אגוזים נימוחות, עוגיות קו..
סדנא להכנת שוקולד ופרלינים ברוזמרין [באר שבע]
בסדנא זו נלמד להכיר את סוגי השוקולד השונים ושילובם בקינוחים, טמפרינג, הכנת מליות, יציקות בתבניות פוליקרבונט,פרלין בחיתוך ועוד כמו כן יוכנו פרלינים וטראפלס בטעמים שונ..
סדנא לאפיית עוגות ויטרינה [באר שבע]
קרם בוואריה בניחוח סיגליות, ריבת קסיס על ביסקוויט לבן, מוס נענע, ביסקוויט שוקולד מצופה בתותים ברשת של שוקולד וג'וקונדה. הסדנא תתקיים ברוזמרין באר - שבע
לחמים ומטבלים כל אחד יכול ברוזמרין [באר שבע]
בסדנא זו נלמד להכין פוקצ'ה בליווי מטבל שמן זית וחומץ בלסמי. לחם אגוזים "כפרי" בליווי ממרח פסטו. לחם שיפון עם עגבניות מיובשות ורוזמרין בליווי ממרח טפנד. פיתה עיראקית ..
סדנא להכנת ארוחה חגיגית לראש השנה [באר שבע]
סדנא להכנת ארוחה חגיגית לראש השנה עם השף איציק חליוא כולל עבודה מעשית,חומרים ומתכונים. בסדנא זו נכין ארוחה מושקעת וטעימה לקראת ערב ראש השנה, חריימה קרפיון, מרק קרם ..
סדנא לבישול ארוחת גורמה לייט ברוזמרין [באר שבע]
בסדנא זו נלמד להכין: סלט שורשים בצ'ילי, מרק אספרסו פטריות יער, קרפצ'יו בקר ובלסמי, רוסטביף סינטה ועשבי תיבול, כרוב מאודה ביין אדום ובצלצלי שאלוט, ולקינוח פאי אגסים.
סושי חוויה יפנית עם השף שלו קימחי [באר שבע]
סושי חוויה יפנית עם השף שלו קימחי כולל עבודה מעשית, חומרים ומתכונים. סדנא של טעמים וניחוחות מתרבות יפן, בסדנא זו נכין רול, רול הפוך, סושי קונוס, סושי ניגירי, טמפורה..


  שלחו הודעה
ל

*

*

*